Γλυπτική προσώπου και λαιμού με απορροφήσιμα νήματα χωρίς τομές (Silhuette Soft , Cog )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η μέθοδος Silhouette soft αποτελεί ένα νέο θεραπευτικό πρωτόκολλο, μια καινοτόμο μέθοδο η οποία προσεγγίζει το lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασσικό χειρουργικό lifting, αναστέλλοντας παράλληλα και τις αντίστοιχες επιπλοκές του.

Εφαρμογές Silhouette soft

  • mini lifting προσώπου
  • λαιμός, διπλοσάγονο
  • παρειές (αναδιάρθρωση και αποκατάσταση όγκου)
  • ζυγωματικά
  • ανόρθωση φρυδιού- άνω βλεφάρου

Τι είναι η μέθοδος Silhouette soft και πως δρα?

Το Silhouette soft πραγματοποιείται απλά και γρήγορα με απορροφήσιμα νήματα κάτω από το δέρμα. Ανάμεσά τους υπάρχουν μικροί κώνοι από πολυγαλακτικό οξύ, ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες στη παραγωγή νέου κολλαγόνου. Τα υλικά είναι εντελώς ακίνδυνα, πιστοποιημένα και αφομοιώσιμα από το δέρμα, καθώς χρησιμοποιούνται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στον ιατρικό χώρο σε χειρουργικές επεμβάσεις. Η εφαρμογή τους γίνεται ανώδυνα και αναίμακτα με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και δεν απαιτείται καμία χειρουργική τομή ή ράμματα. Σε λιγότερο από μία ώρα η ιατρός έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση των νημάτων διορθώνοντας τη χαλάρωση χωρίς χειρουργική επέμβαση και εσείς επιστρέφετε στη δουλειά και στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την εφαρμογή.

 

Πλεονεκτήματα της μεθόδου Silhouette soft:

– αναίμακτη, χωρίς τομές, επιπλοκές, πόνο ή ταλαιπωρία με άμεσο αποτέλεσμα και γι’αυτό και ονομάστηκε Lunch –Time Face Lift
– ανανεώνει και βελτιστοποιεί τη φυσική εμφάνιση και δρα εξίσου καλά σε συνδυασμό με άλλες αισθητικές θεραπείες
– άμεσο αλλά και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, με διατήρηση και συνεχή βελτίωση του δερματικού ιστού για τουλάχιστον 2 χρόνια, λόγω της νεοκολλαγονογέννεσης που προκαλείται από την ύπαρξη του πολυγαλακτικού οξέος.