Ρέικι

 

Το Ρέικι είναι μία πολύ παλιά εναλλακτική μορφή θεραπευτικής τέχνης από την Ιαπωνία. Δημιουργός της υπήρξε κατά τον 19ο αιώνα ο Dr Mikao Usui. Η γιαπωνέζινη αυτή λέξη σημαίνει “συμπαντική ζωτική ενέργεια”.

Η φυσική αυτή θεραπευτική ενέργεια, το Ρέικι, ρέει μέσα από τα χέρια του μυημένου ανθρώπου-θεραπευτή ο οποίος γίνεται κανάλι της. Διοχετεύει τη συμπαντική ενέργεια μέσα από τα χέρια του στον αποδέκτη με άγγιγμα. Αποκαθιστά τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και ισορροπεί το σώμα με το συναίσθημα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επιδρά σε όλα τα επίπεδα: Σωματικό, Πνευματικό, Συναισθηματικό, Ψυχικό. Οδηγεί το άτομο σε κατάσταση πλήρους χαλάρωσης & γαλήνης, σωματικής ευεξίας, βελτίωση της υγείας, νοητικής ηρεμίας, πνευματικής ανάπτυξης και βαθιάς εσωτερικής αρμονίας.

Το Ρέικι δεν αντικαθιστά την κλασσική ιατρική θεραπεία

Το Ρέικι είναι μία ήπια ενεργειακή μέθοδος που δεν αντικαθιστά την συνετή και κατάλληλη χρήση της κλασικής ιατρικής περίθαλψης, λειτουργεί συμπληρωματικά και αρμονικά παράλληλα με κάθε ιατρική θεραπεία-φαρμακευτική αγωγή  και βοηθά στην ανάρρωση, αποκατάσταση και βελτίωση.