Σύσφιξη – Lifting προσώπου και λαιμού με FRN (Intracel)

Τι είναι το INTRACEL;

Το INTRACEL αποτελεί μία πρωτοποριακή και μοναδική θεραπεία δεύτερης γενιάς κλασματικών ενέσιμων διπολικών και μονοπολικών ραδιοσυχνότητων (Monopolar RF microneedling, Bipolar RF microneedling και SuperFicial RF Rejuvanation)

To Intracel της εταιρίας Jeisys, είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα ιατρικής αισθητικής μοναδικό στον κόσμο τόσο όσον αφορά την ισχύ του, τις ενδείξεις του αλλά και την φιλοσοφία εφαρμογής του το οποίο χρησιμοποιείται για εφαρμογές Fractional (Ανάπλαση, σύσφιξη, μείωση πόρων, λεύκανση, lifting, ουλών ακμής, ουλών μετεγχειρητικών και εγκαυμάτων, ραγάδων αλλά και ενεργού ακμής) με εξαιρετικά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά η πατενταρισμένη τεχνολογία του FRM (Fractional Radio-Frequency Microneedle), επιτρέπει τη χρήση ενός tip που αποτελείται από 49 μικρές επίχρυσες βελόνες, να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα ρυθμιζόμενα βάθη στο δέρμα σε συνδυασμό με την εκπομπή ραδιοσυχνότητας χωρίς να προκαλείται επιδερμική βλάβη.

Το INTRAcel είναι συνδυασμός τόσο μηχανικής (Microneedling) όσο και θερμικής (RF) βιοδιέγερσης των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με απολύτως ασφαλή τρόπο. Ο θεράπων ιατρός δεν μπορεί να προκαλέσει μόνιμες βλάβες (δυσχρωμίες) όσο επιθετικά και εάν χρησιμοποιεί το μηχάνημα. Η θεραπεία με το INTRAcel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους φωτότυπους δέρματος όλες τις εποχές του έτους.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα του INTRACEL;

Η χρήση των μονωμένων μικροβελόνων αφήνει ουσιαστικά άθικτο τον προστατευτικό μανδύα του δέρματος, την επιδερμίδα και διοχετεύει όλη τη θεραπευτική ενέργεια στο χόριο, εκεί που ουσιαστικά επιτελείται η δερματική ανάπλαση. Αυτό εγγυάται τη μεγάλη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με το μικρό χρόνο αποθεραπείας.

Ποιές είναι οι ενδείξεις του;

-Χαλάρωση του δέρματος (φυσικό face lift & body lift)
-Στατικές ρυτίδες
-Ραγάδες
-Κυτταρίτιδα
-Μεγάλοι δερματικοί πόροι
-Ακμή

-Ουλές ακμής
-Μετατραυματικές ουλές

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία ανάλογα με την περίπτωση περιλαμβάνει 3-4 συνεδρίες που απέχουν μεταξύ τους περίπου 1-2 μήνες. Κάθε συνεδρία ανάλογα με την περιοχή μπορεί να διαρκέσει από 10΄έως 20΄λεπτά.

Πότε θα δω τα αποτελέσματα;

Η βελτίωση είναι σταδιακή και ξεκινάει από την πρώτη εβδομάδα μέχρι τη χρονική στιγμή της επόμενης συνεδρίας. Το συνολικό αποτέλεσμα μπορεί να εκτιμηθεί μετά το εξάμηνο της εφαρμογής του συνολικού κύκλου των συνεδριών.

 

Ποιές είναι οι παρενέργειες;

Λόγω της προστασίας της επιδερμίδας δεν υπάρχουν προβλήματα από τη θεραπεία με το INTRACEL.
Συνήθως αυτό που παρατηρείται είναι μία παράταση του χρόνου της κοκκινίλας του δέρματος, καθώς και ένα ελαφρύ πρήξιμο που υποχωρεί όμως πλήρως μέσα σε ένα διάστημα περίπου μίας εβδομάδας.